CRM sustav: Što nam donosi integracija?

Kraj 2023. donosi brojna poboljšanja na našoj cloud based aplikaciji Nobula Case Creator.

Fokus je bio na optimizaciji korištenja te smo posebno ponosni na integraciju sa Salesforce CRM-om. Ovaj korak značajan je trenutak za nas i naše korisnike. Naime, CRM sustav dizajniran je kako bi organizacijama pomogao u praćenju i upravljanju interakcijama s klijentima. Prednosti alata su brojne, a posebno se izdvaja:

  • Upravljanje prodajom
  • Marketinški alati
  • Analitika
  • Praćenje i upravljanje kontaktima
  • Cloud-based sustav

I naravno-integracija s drugim alatima. Time je omogućena još bolja sinkronizacija podataka i učinkovitija suradnja. Bez obzira na to radi li se o tek malom poduzeću ili velikoj multinacionalnoj kompaniji, CRM sustav nudi brojne prednosti. Zato je integracija Nobula Case Creatora s CRM-om veliko postignuće za nas jer otvara vrata prema novoj eri produktivnosti.

Nobula Case Creator i CRM sustav ujedinjeni

Zamislite alat tako snažan da vam omogućuje “uranjanje” u ponašanje korisnika, otkrivajući obrasce i preferencije koje su ranije bile skrivene. Pored ponašanja klijenata, nova funkcionalnost Nobula Case Creatora koristit će u identifikaciji prepreka, pružajući dragocjene uvide za poboljšanje strategija i prevladavanje izazova. Integrirana platforma će također olakšati planiranje budućih aktivnosti.

  • Zahvaljujući tomu, Nobula Case Creator predvodi put prema efikasnijem i dubljem pristupu upravljanju u odnosima s klijentima.
Nobula NextGen EU
adresa

ZICER, Avenija Dubrovnik 15, paviljon 12

telefon

+385 98 877 827