Kako funkcionira Nobula Case Creator?

Jednostavno korištenje-jedna je od niza prednosti Nobula Case Creator-a. U nastavku ćemo objasniti zašto je ovaj alat idealan za implementaciju u obrazovanju.

  • Zašto koristiti Nobula Case Creator?

Zamislite da možete napraviti edukaciju o apsolutno bilo čemu što je vaše polje interesa- od povijesti, kulture do popularnih igrica. Nobula Case Creator omogućuje izradu slučajeva (case) koje, kada ih stvorite, možete dijeliti putem linka. Zbog toga je ovo idealan alat za online učenje jer omogućuje interaktivno iskustvo i korisnika stavlja u aktivan položaj. Učenici mogu pregledavati različite aspekte slučaja, raditi na zadacima i provjeravati svoje odgovore u realnom vremenu. Osim toga, platforma omogućuje integraciju multimedijskih sadržaja poput videozapisa, slika i audiozapisa, čime učenje postaje još dinamičnije.

  • Jednostavnost upotrebe

Korištenje ove platforme kao i izrada slučaja ne zahtjeva programersko znanje. Za manje od 40 minuta edukacije možete naučiti kako funkcionira izrada slučaja u Nobula Case Creator-u. Kako bi vam olakšali rukovanje s aplikacijom, pripremili smo i niz tutoriala za lakše snalaženje.

Pogledajte ih ovdje.

Kada proučite sve funkcionalnosti za izradu vlastitog „case-a“ , preostaje vam da bude kreativni i iskoristite pogodnosti aplikacije do maksimuma. U nastavku vas uvodimo u Nobula Presentation editor u kojem se izrađuje slučaj:

Nobula NextGen EU
adresa

ZICER, Avenija Dubrovnik 15, paviljon 12

telefon

+385 98 877 827