Kako organizirati event za pamćenje?

Zadovoljni sudionici, zanimljivi predavači, savršena scenografija-neke su od odlika uspješnog eventa. Ono što većina vidi je zapravo samo „vrh ledenog brijega“ iza kojeg se krije puno rada, truda i pripreme.

Organizacija eventa spada, vjerovali ili ne, u jednu od najstresnijih djelatnosti. Od vidljivih stavki poput odabira hotela i dvorane pa do najsitnijih detalja kao što su salvete i cvijeće na stolovima, tehničke podrške. Sve to i još puno više, zadaci su organizatora.

 

Izbjegavajte hotelsku opremu

Ako vam cijena nije jedino mjerilo, nastojte izbjeći hotelsku opremu. Najčešće se radi o zastarjeloj tehnici koja teško podnosi današnje zahtjeve hibridnih konferencija. U zadnjih par godine tehnika je potpuno digitalizirana, a na hotelskim lokacijama još uvijek stoje analogni uređaji koje je teško upariti s ostatkom opreme.

 

Oslonite se na vrhunske tehničare

Drugi, ne manje važan moment, su ljudi. Hotelski tehničari nisu samo tehničari, zaduženi su za more drugih, svakodnevnih obveza u kojima vaš event nije prioritet.

 

Ne upuštajte se u improvizaciju

Većina agencija uključenih u realizaciju, nema dovoljno znanja o tehničkom aspektu pa je onda taj dio prepušten improvizaciji između hotelske tehnike i par studenata. Ali cjenovno, najpovoljnija opcija.

 

Podijelite svaki detalj

Ako ste se ipak odlučili za profesionalce, nastojte im ispričati svaki detalj. Primjerice, ako vam je u planu da se predavač uključi iz operacijske dvorane, tehničari to moraju znati. Moraju predvidjeti kako će realizirati, a prije svega testirati svaki detalj. Ako nešto i pođe po krivu, profesionalci će pronaći alternativni pristup u najkraćem mogućem roku.

 

Cijena opravdava kvalitetu

Činjenica je da ćete za profesionalni tim izdvojiti veću cifru, no gledajte to kao ulaganje u sigurnost. S obzirom na količinu posla, rješenja koja stručnjaci nude kao i podršku, cijena zaista opravdava kvalitetu.

 

Event platforma

Za ostavljanje dojma tvrtke kojoj je stalo do imidža i želi se istaknuti u moru evenata, Event platforma je neizostavan alat. Branding, jednostavno korištenje, multifunkcionalnost i sigurnost- glavne su karakteristike koju Nobulu čine drugačijom od ostalih Event platformi.  Možete ju koristiti za launch novog proizvoda, e-tečajeve, Advisory board ili pak simpozije- mogućnosti su brojne što Nobulu čini idealnim partnerom u organizaciji evenata.

Nobula NextGen EU
adresa

ZICER, Avenija Dubrovnik 15, paviljon 12

telefon

+385 98 877 827