Koliko znate o nogometu?

„Nogomet je najvažnija sporedna stvar na svijetu“, kaže poznata izreka. Da je zaista tako posvjedočili smo za vrijeme euforije oko Svjetskog prvenstva 2022. gdje su naši Vatreni postigli izniman uspjeh.

Koliko znate o nogometu?

I u 2023. očekuje nas niz nogometnih poslastica.  Liga prvaka, kvalifikacije za Europsko prvenstvo i naravno- Liga nacija. Hrvatska nogometna reprezentacija pokušat će osvojiti povijesno zlato, a ne sumnjamo da će podrška u Nizozemskoj biti golema.

Kako biste bili u toku sa svim pravilima oko kojih se nerijetko vode žestoke rasprave ili ako želite naučiti nešto novo o nogometu- preporučujemo Vam da se u udobno smjestite i prođete kroz naš  nogometni case. Testirajte svoje znanje o nogometu, ali i naučite nešto novo.

Okušajte se

Pored različitih formi pitanja, u ovoj edukaciji pronaći ćete korisne informacije o dimenzijama terena, nogometnim loptama, VAR-u, pravilima koja vrijede za zamjenu igrača i još puno toga.

Za svako točno odgovoreno pitanje dobit ćete 10  bodova,  a svaki netočan odgovor oduzima Vam 5 bodova. U donjem lijevom kutu pratite vrijeme i rezultat.​ Ako skupite više od 170 bodova, možete se nazvati dobrim poznavateljem nogometa! Sudeći po događanjima u 2023., to će Vam znanje biti od velike koristi.

Riješite nogometni kviz

Nobula NextGen EU
adresa

ZICER, Avenija Dubrovnik 15, paviljon 12

telefon

+385 98 877 827