Modularna aplikacija za interaktivna edukativna događanja

Tehnologija se rapidno mijenja i napreduje, a svijet virtualne komunikacije ne zaostaje za tim trendom. Većina profesionalaca koji sudjeluju na eventima koriste tablete i mobitele za razne svrhe, a čak 37% korporacija i organizatora evenata koristi aplikacije.

//aplikacija za evente

Praktičan alat
za sve sudionike

Aplikacije za evente donose dodatnu vrijednost ne samo za sudionike, već i za predavače, sponzore i na kraju za organizatora – kako bi stekli bolji uvid u odaziv i statistiku eventa, povećali ROI (return of investment) eventa i korigirali budžete za marketing.

Aplikacije su praktičan alat za svakoga tko prisustvuje eventu: posjetitelje, sponzore i organizatore.

// odaberite svoj paket

Nobula event paketi

Broj virtualnih evenata u 2020. godini bilježi porast od 162% u odnosu na 2019. Trend rasta popularnosti nastavlja se i ove godine. Virtualni eventi posebno su zanimljivi kompanijama koje često organiziraju kongrese, simpozije i razna – do nedavno – druženja uživo. Ako ste i vi među njima, informirajte se o Nobula event aplikaciji.

Nobula event aplikacija je software osmišljen za organizaciju virtualnih evenata – kongresa, simpozija, e-tečajeva, Advisory Board-ova, launch novih proizvoda i druga događanja koja želite organizirati. Njene prednosti su jednostavnost korištenja, modularna implementacija funkcionalnosti i interakcija s korisnicima.

//jAVITE NAM SE

POTREBNE SU VAM KONZULTACIJE?