Softver za sve industrije: Suradnja s GlycanAgeom

Nobula Case Creator softver je koji je pogodan za gotovo sve industrije, a izuzetno nam je drago da je potencijal ovog alata uvidjela biotehnološka tvrtka GlycanAge.

Suradnja s tvrtkom GlycanAge primjer je uspješne implementacije Nobula Case Creatora u svijetu zdravstva i biotehnologije. Naime, tim iz GlycanAgea koristeći naš softver, razvio je interaktivnu edukaciju koja korisnicima pruža mogućnost da nauče više o važnosti glikana za zdravlje i biološku dob. Edukacija je dostupna svima putem linka, a kako izgleda pogledajte ovdje:

Testirajte svoje znanje i naučite nešto novo!

GlycanAge Case izvrstan je primjer da se Nobula Case Creator može koristiti za educiranje o kompleksnim temama na zanimljiv način. Svaki od elemenata Casea lako se prilagođava specifičnim potrebama i zahtjevima, što je ključno za stvaranje najboljeg iskustva za korisnike. GlycanAge tim prepoznao je mnoge mogućnosti koje pruža naš softver i iskoristio ih maksimalno. To je dovelo do stvaranja interaktivne edukacije koja, osim što je vizualno privlačna, sadrži brojne funkcionalnosti.

Navedena suradnja potvrđuje kako je Nobula Case Creator softver koji se može primijeniti u različitim industrijama i poslovnim okruženjima.

Zdravlje i dugovječnost vruće su društvene teme, a što nam analiza glikana govori  o tome doznajte u GlycanAge edukaciji.

Nobula
adresa

ZICER, Avenija Dubrovnik 15, paviljon 12

telefon

+385 98 877 827