Softver za sve industrije: Suradnja s GlycanAgeom

Nobula Case Creator softver je koji je pogodan za gotovo sve industrije, a izuzetno nam je drago da je potencijal ovog alata uvidjela biotehnološka tvrtka GlycanAge.

Suradnja s tvrtkom GlycanAge primjer je uspješne implementacije Nobula Case Creatora u svijetu zdravstva i biotehnologije. Naime, tim iz GlycanAgea koristeći naš softver, razvio je interaktivnu edukaciju koja korisnicima pruža mogućnost da nauče više o važnosti glikana za zdravlje i biološku dob. Edukacija je dostupna svima putem linka, a kako izgleda pogledajte ovdje:

Testirajte svoje znanje i naučite nešto novo!

GlycanAge Case izvrstan je primjer da se Nobula Case Creator može koristiti za educiranje o kompleksnim temama na jednostavan i zanimljiv način. Svaki od elemenata Casea lako se prilagođava specifičnim potrebama i zahtjevima, što je ključno za stvaranje najboljeg iskustva za korisnike. GlycanAge tim prepoznao je mnoge mogućnosti koje pruža naš softver i iskoristio ih maksimalno, što je dovelo do stvaranja interaktivne edukacije koja, osim što je vizualno privlačna, sadrži brojne funkcionalnosti.

U konačnici, suradnja između tvrtke GlycanAge i Nobule potvrđuje kako je Nobula Case Creator softver koji se može primijeniti u različitim industrijama i poslovnim okruženjima.

Zdravlje i dugovječnost vruće su teme u našem društvu, a što nam analiza glikana govori  o tome doznajte u GlycanAge edukaciji.

Nobula
adresa

ZICER, Avenija Dubrovnik 15, paviljon 12

telefon

+385 98 877 827