Uvod u Nobula Editor

U prvom tutorialu objasnit ćemo osnove Nobula Editor-a.

Prvo ćemo se prijaviti koristeći korisničko ime i lozinku. Izbornik na lijevoj strani sučelja sadrži nekoliko važnih tabova. “Home“ i „Presentations“ pružaju pregled svih glavnih funkcija vezanih uz prezentaciju. Možete započeti stvarati novu prezentaciju ispočetka klikom na gumb za novu prezentaciju ili unijeti postojeću Nobula prezentaciju.

Također možete sortirati postojeće prezentacije prema naslovu ili zadnjem ažuriranju, kao i pretraživati, označavati, birati, preuzimati i brisati prezentacije. Da biste otvorili prezentaciju u Nobula playeru, potrebno je kliknuti na gumb “Start” za uređivanje prezentacije.

Također se možete prebacivati između prikaza popisa i prikaza mreže radi lakše navigacije. U “Settings” možete omogućiti privatni račun kako biste ga učinili nevidljivim u pretrazi veze. Ovdje također možete promijeniti lozinku ako je potrebno. “Connections“ i „Messaging“ koriste se za povezivanje i slanje poruka drugim korisnicima.

S desne strane nalaze se tabovi za obavijesti i poruke. Također možete promijeniti jezik klikom na ikonu globusa. Ako se želite odjaviti iz programa za izradu prezentacija, to možete učiniti klikom na gumb za odjavu u donjem lijevom kutu.