Nobula Case Creator

ISKUSTVO UČENJA U NOVOM OBLIKU

Uz prepoznatljiv i inovativan domaći proizvod na hrvatskom tržištu

Kontaktirajte nas

Nobula Case Creator

ISKUSTVO UČENJA U NOVOM OBLIKU

Uz prepoznatljiv i inovativan domaći proizvod na hrvatskom tržištu

Kontaktirajte nas

Što je Nobula Case Creator?

U Nobuli vjerujemo da se učenje treba događati u interaktivnom okruženju koje vam omogućuje primjenu novih znanja u stvarnim situacijama. Zato smo odlučili stvoriti Nobula Case Creator- interaktivnu web aplikaciju. Naime, Nobula Case Creator omogućuje kreiranje edukativnih slučajeva (case). „Case based“, „Problem based“ ili „Team based“ learning, sve ovo možete postići koristeći našu aplikaciju. Zahvaljujući tomu, učenje za korisnika postaje dinamično iskustvo u kojem ga stavljamo u aktivan položaj. Kako funkcionira rješavanje slučajeva pogledajte na našem primjeru:

Multimedijski sadržaj, elementi gamifikacije, jednostavno korištenje, praktičnost, dinamičnost-ovo su samo neke od prednosti Nobula Case Creatora za korisnika. Ovaj alat u potpunosti se prilagođava vašem omiljenom uređaju- bilo da je to vaš smartphone, tablet, prijenosno računalo ili touch screen monitor, mi smo tu za vas. A sve što vam treba je link! Mogućnosti korištenja Nobula Case Creator-a su raznolike, od evenata poput simpozija i studentskih predavanja, individualnih ili grupnih radionica do virtualnih ili hibridnih događaja. Također, može se koristiti u LMS sustavima za upravljanje učenjem te za provođenje studentskih ispita.

Tko nas je inspirirao?

Učenje putem rješavanja slučajeva nije novost, ali inovativna aplikacija koja se temelji na toj ideji jest. Upotreba problem-based learninga (PBL) i case-based learninga (CBL) u medicini ima dugu povijest koja seže u kasne 1960-e. Podrijetlo PBL-a seže do Sveučilišta McMaster u Kanadi, gdje je grupa medicinskih edukatora nastojala razviti pristup medicinskom obrazovanju usmjerenom na studente. Legendarni dr. House također je bio naša inspiracija!

Kako se koristi Nobula Case Creator?

Nobula Case Creator omogućuje izradu edukativnih slučajeva (case) o bilo kojoj temi koja je polje vašeg interesa- od povijesti i kulture do popularnih video igara. Da biste svladali funkcionalnosti aplikacije treba vam manje od 40 minuta edukacije, nakon toga vam preostaje samo da budete kreativni i učinite slučaj što zanimljivijim.

Nobula NextGen EU
adresa

ZICER, Avenija Dubrovnik 15, paviljon 12

telefon

+385 98 877 827