O nama

Izazovna vremena sa sobom nose snažnu potrebu za prilagodbama. Mi smo odlučili otići korak naprijed i biti pokretač promjena. Zato smo pokrenuli startup Nobula Technologies d.o.o. koji se temelji na interakciji, kreativnosti, tehnologiji i edukaciji. Sam naziv Nobula složenica je dvije riječi knowledge (znanje) i nebula (zvjezdana maglica).

Cilj nam je, putem jedinstvenih proizvoda, potaknuti dublje učenje, strateško razmišljanje i timski rad.

Naš alat Nobula Case Creator u kojem možete kreirati vlastiti edukativni slučaj podržava ovu misiju, a stvorili smo i inačicu koja omogućuje generiranje hibridnih ili virtualnih događaja-Nobula Event platformu. Sigurnost, brzina, samostalno administriranje i mogućnost brendiranja, samo su neke od njenih prednosti.

„U ovaj startup uloženo je puno znanja, truda, vremena i novca. Krenuli smo s idejom mijenjanja načina na koji učimo i još uvijek vjerujemo u to. I naravno, imamo more planova, od vizije same aplikacije do prodajnih ciljeva“, kaže Zoran Milas, suosnivač Nobula Technologies d.o.o.

I da, ovo je 100 posto hrvatski proizvod!

Vaš saveznik za inovativna rješenja

Tko smo?

Iako smo mali, naš tim je moćan! Do sada zajedno imamo više desetaka godina iskustva na različitim projektima od bankarstva do medicine.

Vizija

Postati sinonim za edukaciju i organizaciju evenata na globalnom tržištu.

Misija

Utjecati na procese učenja, razvijati nove alate i mijenjati način učenja koji je, unatoč digitalizaciji, vrlo sličan zadnjih nekoliko stotina godina.

Nobula NextGen EU
adresa

ZICER, Avenija Dubrovnik 15, paviljon 12

telefon

+385 98 877 827