Funkcionalnost, učinkovitost i personalizacija

EVENT ZA PAMĆENJE

Uz prepoznatljiv i inovativan domaći proizvod na hrvatskom tržištu

Kontaktirajte nas

Funkcionalnost, učinkovitost i personalizacija

EVENT ZA PAMĆENJE

Uz prepoznatljiv i inovativan domaći proizvod na hrvatskom tržištu

Kontaktirajte nas

Što je Nobula Event platforma?

Kako bi sudionicima pružili univerzalno iskustvo na virtualnom, hibridnom ili „uživo“ događanju, nastala je Nobula Event platforma. Branding, jednostavno korištenje, multifunkcionalnost, sigurnost i domaći proizvod- glavne su karakteristike koje Nobulu čine idealnim partnerom prilikom organizacije eventa.

Personaliziran pristup

Nobula se u potpunosti prilagođava vašem brendu, a mogućnosti korištenja su brojne. Ne zahtjeva programersko znanje te nudi niz funkcionalnosti. Ovisno o preferencijama, možete postavljati edukativne materijale, ankete, kvizove, personalizirati korisničko sučelje, upravljati korisnicima, raditi s izvještajima i tako redom.

Jedinstveno iskustvo za korisnike

„On demand-video na zahtjev“ korisnicima platforme omogućava da izaberu te slušaju ili gledaju multimedijske sadržaje eventa kad god oni žele. Ovaj benefit korisnicima pruža jedinstveno iskustvo prilagođeno samo za njih.

Platforma za interaktivna, edukativna i brendirana događanja

Nobula event platftorma može se primijeniti na niz različitih događanja, ovisno o potrebama i modulima koji se žele uključiti.

Na hibridnom kongresu, sudionici imaju pristup svim eventima, praćenju live sekcije i snimljenim predavanjima. Također mogu ispunjavati ankete, postavljati pitanja, razgledavati virtualne izložbe i još puno toga.

Simpozij s prijenosom uživo još je jedna od verzija Nobula platforme. Riječ je o brandiranom site-u s live sekcijom koji se može provoditi s bilo koje stream platforme ili telekonferencijskog rješenja.

Uz potpuno brendiranje Nobula platforme, lansiranje novog proizvoda također je jedna od mogućnosti. Možete odabrati kombinaciju snimljenih i live predavanja, postavljanje dodatnih materijala, ankete, pitanja iz publike itd.

Osim što je interaktivna, Nobula je i edukativna platforma. E-tečaj s unaprijed snimljenim predavanjima i e-tečaj s rješavanjem slučaja, neke su od mogućnosti. Zajedno s Nobula Case Creator-om, korisnicima je omogućeno učenje kroz interaktivne slučajeve.

Nobula event platofrma također zamjenjuje tradicionalnu organizaciju Advisory board-a te se ona sastoji od dva dijela (on demand i live dijela) gdje u isto vrijeme sudjeluju svi.  Sudionici imaju pristup podacima koje analiziraju s pitanjima na koja trebaju odgovoriti. Zatim u live dijelu komentiraju dobivene rezultate i donose zaključke.

Domaći proizvod

Navedene funkcionalnosti Nobulu čine inovativnom, a ono što treba posebno naglasiti jest da se radi o domaćem proizvodu na hrvatskom tržištu. Bez obzira na to za što upotrebljavate Nobulu, privatnost i sigurnost je uvijek zajamčena, zahvaljujući pouzdanim i lokalnim serverima.

Demo verzija platforme nalazi se ovdje.

Nobula NextGen EU
adresa

ZICER, Avenija Dubrovnik 15, paviljon 12

telefon

+385 98 877 827