Advisory Board

Virtualni Advisory Board

„Važni su mi sigurnost, privatnost i dobra komunikacija tijekom Advisory Boarda za unaprjeđenje poslovanja.“

Robert M.

Vodeći “opinion makeri” u medicini stalno su u pokretu i često moraju žonglirati između posjećivanja velikih znanstvenih kongresa, simpozija ili sastanaka savjetodavnih odbora…
Stalna putovanja i sastanci ne samo da iscrpljuju i frustriraju liječnike već im i ograničavaju dostupnost pacijentima, a oni bi ipak trebali biti u središtu njihovih aktivnosti.
Osim smanjenja vremena i troškova putovanja, zamjena fizičke prisutnosti liječnika na sastancima savjetodavnog odbora – digitalnim alternativama pomaže u okupljanju najboljih ljudi u vrijeme koje je za sve najpogodnije i osigurava kvalitetnu rasprave.
Virtualni advisory Board pruža digitalnu platformu za razmjenu ideja, širenje znanja, raspravu o novonastalim pitanjima i praćenje tekućih izazova.

Virtualni advisory Board,uz Nobula event aplikaciju ima sljedeće prednosti:

  • Poboljšani angažman: Ovaj virtualni savjetodavni odbor istovremeno angažira najbolje “opinion makere” u vrijeme koje im svima odgovara. Sudionici dobiju pristup podacima koji se analiziraju s pitanjima na koja trebaju odgovoriti. Sudionici mogu jedni drugima komentirati odgovore nakon što predaju svoje. Administrator ima uvid u sve aktivnosti i mogućnost slanja podsjetnika sudionicima koji nisu predali svoje odgovore.
  • U live dijelu se komentiraju rezultati dobiveni u prvom dijelu i donose zaključci.
  • Jednostavna navigacija: Jednostavnost je okosnica aplikacije. Omogućuje liječnicima da sudjeluju u raspravi te pregledavaju dokumente koji se odnose na raspravu u stvarnom vremenu.
  • Maksimalna učinkovitost: Bez vremenskih ili prostornih prepreka koje treba prevladati, liječnici mogu posvetiti svoje vrijeme pronalaženju izvedivih i praktičnih rješenja za tekuća pitanja. Umor od putovanja ne utječe na njihov mehanizam odlučivanja, a ostaje im vremena i za pacijente.
  • Isplativo: Dogovaranje virtualnog sastanka ne uključuje nikakve dodatne troškove, a prikladno je i u smislu logistike i izvedbe.
Nobula NextGen EU
adresa

ZICER, Avenija Dubrovnik 15, paviljon 12

telefon

+385 98 877 827