Europsko prvenstvo: Prilika za osvajanje dresa Vatrenih

Iako su šanse da će Hrvatska osvojiti Europsko prvenstvo gotovo nemoguće nakon jučerašnje utakmice, to ne znači da dres Vatrenih i dalje ne nosimo s ponosom. Upravo smo zato pokrenuli nagradnu igru u kojoj želimo doznati – koliko znaš o dosadašnjim europskim prvenstvima?

Provjeri svoje znanje!

Od povijesti Europskog prvenstva, poznatih nogometaša… pa sve do detalja koje znaju samo pravi nogometni znalci, Očekuju vas razna pitanja koja će provjeriti vaše znanje. Ali i pružiti priliku da se educirate. Kviz smo osmislili uz pomoć naše aplikacije Nobula Case Creator, što vam omogućava da tijekom rješavanja kviza vidite koliko vremena vam je preostalo, koliko ste bodova skupili te koliko vam je pitanja preostalo.

Jesi li pravi nogometni znalac?

Kviz ukupno ima 10 pitanja, a pripremite se na razne varijacije. Od odabiranja točnog odgovora do povezivanja, eliminiranja, poretka i slično. Kroz ova pitanja, ne samo da ćete se zabaviti, već ćete i proširiti svoje znanje o jednom od najvažnijih nogometnih natjecanja na svijetu. A i složit ćete se, dres repke dobar je poticaj.

Želimo vam puno sreće u kvizu i neka pobijedi najbolji! Europsko prvenstvo možda nije donijelo sreću našoj reprezentaciji ove godine, ali vaš nogometni ponos i znanje zaslužuju biti nagrađeni.

Riješi kviz i osvoji dres hrvatske reprezentacije.

Sretno svima!

Nobula NextGen EU
adresa

ZICER, Avenija Dubrovnik 15, paviljon 12

telefon

+385 98 877 827