Launch proizvoda

Launch novog proizvoda

„Želim organizirati događaj koji će odjeknuti!“

Iva K.

Brandirana platforma za promociju novog proizvoda. Možete odabrati kombinaciju snimljenih i live predavanja, postaviti dodatne materijale, ankete, pratiti pitanja iz publike. Virtualna promocija novog branda omogućuje upravljanje i proširenje izloženosti publike novom proizvodu.
U usporedbi s predstavljanjem proizvoda uživo, uštede vremena i novca su značajne. Time se uklanjaju uobičajeni organizacijski i logistički izazovi koje tradicionalno lansiranje proizvoda može izazvati i pruža vam opuštajuće iskustvo. Česte su situacije u kojima određeni uzvanici ne mogu sudjelovati, a online eventi im omogućavaju praćenje iz vlastitog doma ili ureda kako bi saznali vijest o novom proizvodu. To znači doseg kod mnogo šire publike.

Postoji mogućnost i lansiranja proizvoda uživo, ali s virtualnim aspektom koji ga podržava. Naš stručni tim također može snimiti vaš događaj lansiranja proizvoda uživo i učiniti ga dostupnim na mreži za gledanje uživo i kasnije, maksimizirajući vrijednost događaja. Prilika da proširite svoj poslovni domet po cijelom svijetu i izgradite istinski globalni brend nikada nije bila lakša. Štoviše, događaj lansiranja virtualnog proizvoda omogućuje vam uštedu resursa i povećanje ROI-ja.

Nobula NextGen EU
adresa

ZICER, Avenija Dubrovnik 15, paviljon 12

telefon

+385 98 877 827