Nobula Case Creator: Kreirajte, učite, napredujte!

Cloud-based aplikacija za stvaranje interaktivnih edukacija može zvučati prilično komplicirano na prvi pogled! Iako je u stvaranje Nobula Case Creatora uloženo puno rada, truda i besanih noći, ova aplikacija nije namijenjena samo nekolicini pojedinaca. Naprotiv!

Nobula je tu da potakne rast i inovacije u raznim područjima, poput medicine, prava, financija, upravljanja ljudskim resursima itd. Aplikacija funkcionira u cloudu, što znači da možete pristupiti svojim sadržajima i kreirati interaktivne materijale bilo gdje i bilo kada, uz samo nekoliko klikova. Ova intuitivna platforma omogućava da na jednostavan način stvarate edukacije, kvizove, igre i druge obrazovne materijale, ovisno o potrebi.

Podržava različite formate, kao što su tekst, slike, videozapisi i različite oblike pitanja, omogućavajući stvaranje interaktivnog okruženja koje potiče angažman i duboko učenje, prilagođavajući se vašim potrebama i ciljevima.

Jeste li znatiželjni kako funkcionira? Pogledajte naš animirani video koji prikazuje brojne mogućnosti Nobula Case Creatora:

Nobula NextGen EU
adresa

ZICER, Avenija Dubrovnik 15, paviljon 12

telefon

+385 98 877 827