Događaj uz Nobula Case Creator: Mogućnosti korištenja

Želite da vaš događaj ostane u sjećanju sudionicima i da ih potakne na aktivno sudjelovanje? Nobula Case Creator je cloud-based aplikacija koja će vam to omogućiti. Bez obzira na vrstu događaja – simpozij, edukacija učenika ili bilo koji drugi – ovaj alat će vam pomoći da stvorite autentičnu interaktivnu edukaciju koja će sudionike staviti u aktivan položaj.

  • Individualan ili grupni rad

Kroz rješavanje interaktivne edukacije, korisnici će razvijati kritičko razmišljanje, analitičke vještine i timski rad. Nobula Case Creator je primjenjiv za individualan ili grupni rad, a sve što trebate je link za pristup edukaciji bilo gdje i bilo kada.

  • Virtualni ili hibridni događaj

Ako organizirate virtualni ili hibridni događaj, Nobula Case Creator će vam olakšati proces. U aplikaciji možete kreirati interaktivne elemente koji će potaknuti angažman sudionika. Postavljajte im pitanja, potičite donošenje odluka i potaknite razmišljanje o rješenjima. Na taj način, događaj postaje dinamičan i učinkovit, bez obzira na fizičko okruženje.

  • On demand learning

Nobula Case Creator ide korak dalje od tradicionalnih metoda učenja, omogućujući vam inovativan pristup podučavanju i aktivno uključivanje sudionika u proces učenja. Zahvaljujući dostupnim analitičkim podacima, možete pratiti napredak sudionika uživo!

 

Nobula NextGen EU
adresa

ZICER, Avenija Dubrovnik 15, paviljon 12

telefon

+385 98 877 827