Mjerenje uspješnosti: Analitika kao ključni alat

Analitika pruža vrijedan uvid u ključne podatke i informacije o poslovanju, korisnicima, tržištu i drugim relevantnim faktorima. Kada govorimo o edukacijama, kongresima, eventima i sličnim događanjima, ovaj alat, iznimno je koristan iz više razloga:

  • Praćenje povratnih informacija

Analitički podaci omogućuju vam da bolje razumijete mišljenja, potrebe i želje sudionika te na temelju toga prilagodite buduće događaje. Isto tako, proučavanje takvih podataka može pomoći u identifikaciji aspekata događaja koji su bili najvredniji sudionicima i osiguranju da ih zadržite ili poboljšate.

  • Odlučivanje o budžetu

Na temelju podataka o sudjelovanju, angažmanu sudionika, povratnim informacijama i drugim relevantnim pokazateljima, možete procijeniti stvarnu vrijednost koju vaš događaj pruža. I u konačnici, razumijete vrijednost ulaganja u određeni događaj.

  • Mjerenje uspješnosti

Analitički podaci omogućuju vam da kvantitativno procijenite uspješnost vašeg događaja. Na taj način ćete dobiti objektivne podatke o tome koliko je događaj bio uspješan u postizanju postavljenih ciljeva.

  • Poboljšanje budućih događaja

Analizom podataka imate uvid u razumijevanju onoga što je funkcioniralo i što nije tijekom događaja. Na temelju tih podataka možete identificirati slabosti, kao i pronaći načine za poboljšanje budućih događaja.

  • Proučavanje trendova

Još jedna od prednosti analitičkih podataka jest identifikacija prilika. Proučavanjem trendova i obrazaca u ponašanju sudionika, imate uvid u to što vašu publiku zaista zanima.

Uz Nobula Case Creator, praćenje povratnih informacija sudionika postaje još bolje – možete to raditi uživo! Ne morate čekati nakon događaja da biste saznali kako je prošao. S našim softverom imate vrijedan feedback u stvarnom vremenu. Uz ovakvu vrstu analitike, ne samo da ćete moći procijeniti koliko dobro radite svoj posao u stvarnom vremenu, već ćete također dobiti dragocjene uvide o tome gdje postoje prostori za poboljšanje.

Nobula NextGen EU
adresa

ZICER, Avenija Dubrovnik 15, paviljon 12

telefon

+385 98 877 827