Isprobajte edukativni kviz o alergijama

Živimo u vremenu u kojem se informacije mogu pronaći brzo i lako jednim klikom, posebno kada je riječ o zdravlju. Ne treba posebno naglašavati da internet obiluje neprovjerenim informacijama, zbog čega se nameće potreba kvalitetne, ali pristupačne edukacije kada je zdravlje u pitanju.  Svjesni navedenog, tim iz portala Virtualna ordinacija udružio je snage s nama te su iskoristili puni potencijal Nobula Case Creator-a. Kako je proljeće razdoblje kada započinju brojne alergije, kreirali su edukacijski kviz na tu temu.

Koja je razlika između alergije i prehlade? Kakva je uloga gena u razvoju alergija? Koje su alergije najčešće?

Ovo su samo neke od interesantnih tema koje ćete pronaći u kvizu. Dizajniran je da bude interaktivan i zabavan, a pritom će vam pomoći da poboljšate svoje znanje i naučite nešto novo o ovoj prejakoj reakciji imunološkog sustava na uobičajeno neopasne tvari, poput peludi, životinjske dlake itd.

Sve o alergijama doznajte klikom na link.

Činjenica da je za pokretanje dostupan samo link, čini ga lako dostupnim i prilagođenim različitim korisnicima. Zaključno, ova edukacija predstavlja idealan oblik za podizanje zdravstvene pismenosti na inovativan način koji je interesantan svim generacijama. Nadamo se da je to tek početak!

Kako to izgleda pogledajte ovdje.

Nobula NextGen EU
adresa

ZICER, Avenija Dubrovnik 15, paviljon 12

telefon

+385 98 877 827