Nobula Case Creator radionica: Koje su prednosti?

Edukacija medicinskih djelatnika igra ključnu ulogu u održavanju visokih standarda zdravstvene skrbi. A upravo kombinacija stvarnih medicinskih slučajeva s gamifikacijom, stavlja zdravstvene radnike u aktivan položaj pri edukaciji i omogućuje usvajanje novih znanja na dubljoj razni. Tomu smo se uvjerili u 2023. godini na nekoliko radionica na kojima se koristila aplikacija Nobula Case Creator. Upravo se korištenjem modernih aplikacija, kao što je ova, stvara okruženje u kojem medicinski stručnjaci brže i učinkovitije usvajaju nova znanja.

Kako izgleda jedna radionica?

Fokusiramo se na simuliranje stvarnih medicinskih slučajeva i vođenje diskusija prilikom rješavanja istih. Rješavanje slučajeva najefikasnije je u timskom okruženju s kvalitetnim moderatorima. Glavne prednosti Nobula Case Creator radionica su:

  • Case-based learning pristup: Fokus na stvarnim slučajevima omogućava dublje razumijevanje i primjenu znanja u praksi.
  • Upotreba u stvarnom vremenu (Live) i prema potrebama (On demand): Fleksibilnost u pristupu omogućuje prilagodbu radionica individualnim potrebama i rasporedu sudionika.
  • Integracija u različite omnichannel kanale: Mogućnost integracije omogućuje pristup sadržaju na više platformi, olakšavajući pristup informacijama.
  • Brzo svladavanje aplikacije: User-friendly sučelje čini učenje i korištenje aplikacije jednostavnim i učinkovitim.

U proteklih nekoliko mjeseci, više od tisuću liječnika iz nekoliko zemalja uvjerilo se u kvalitetu ovakvog oblika edukacije. A kako to izgleda pogledajte na zanimljivom primjeru slučaja iz 19. stoljeća:

Riješite slučaj!

Nobula NextGen EU
adresa

ZICER, Avenija Dubrovnik 15, paviljon 12

telefon

+385 98 877 827