Novi CFO/COO s perspektivnom vizijom za budućnost Nobule

Naš mali tim, ojačan je za još jednog člana. Potencijal Nobule, uvidio je konzultant s bogatim iskustvom, između ostalog, i u našem startupu, mr. sc. Zvonimir Oreč. Na koji način će implementirati svoju ekspertizu u ulozi CFO/COO (Chief Finance Officer/Chief Operation Officer), te u kojem smjeru vidi razvoj Nobule, otkrio nam je u nastavku.

  • Kakav je bio vaš prvi dojam o poslovanju Nobule te koji su bili ključni faktori koji su vas motivirali da se pridružite kao partner?

Prvi dojam o poslovanju Nobula technologies bio je iznimno pozitivan. Vidio sam snažnu pozitivnu energiju koja je odisala iz tima, brzo sam uspostavio otvoren odnos s osnivačima, Zoranom i Vladimirom, te osjetio da dijelimo istu viziju i strast prema inovacijama. Ono što me najviše motiviralo da postanem partner bila je mogućnost aktivnog sudjelovanja u razvoju inovativnih proizvoda poput Nobula Case Creatora. Razvoj produkta je izuzetno izazovan, potrebno je imati viziju što će korisnici očekivati kroz nekoliko godina, imati fokus i znati reći ne širenju na druga područja, te biti dediciran ostvarenju cilja.

Vidio sam konkretne korake u realizaciji vizije, što me je dodatno uvjerilo u potencijal za brz rast i uspjeh. Odlično se osjećam u ovom dinamičnom timu te se radujem prilici oblikovanja budućnosti industrije zajedno s Nobulom.

  • Kako planirate iskoristiti Vaše dosadašnje iskustvo i ekspertizu u novoj ulozi, posebno u kontekstu razvoja Nobule kao startup-a?

Sa svojim višegodišnjim iskustvom u korporativnom svijetu, gdje sam proveo više od dva desetljeća u Siemensu te u inovativnim startupima poput Amoda, gdje smo prošlih godina uspješno prošli kroz vrlo turbulentno razdoblje na tržištu, te na kraju to okrunili uspješnim exitom, vidim ogromnu priliku da svoje znanje i iskustvo unesem u razvoj Nobule. Fokusirat ćemo se na implementaciju smislenih procesa koji podržavaju naše poslovanje i ubrzavaju naš napredak. Moj cilj će biti unaprijediti operacije i financije kako bismo ostvarili održiv rast i postali vodeći igrač u našoj industriji. Jedva čekam započeti ovu uzbudljivu novu fazu karijere i doprinijeti uspjehu Nobule.

  • Koje su vaše vizije i ciljevi za budućnost Nobule?

Nedavno sam pročitao zanimljivu izjavu koja kaže da će iz ovog izazovnog vremena etablirati tvrtke koje su sposobne isporučiti barem jedan MVP (Minimum Viable Product) mjesečno. Ta ideja na prvi pogled izgleda kao izazov, ali što više razgovaramo, to više shvaćamo da je to put kojim želimo koračati. Danas je to cilj, međutim vidim ogroman potencijal i strast unutar tima da brzo dosegnemo taj nivo izvrsnosti.

Planiramo ostvariti naše ciljeve kroz kontinuirano ulaganje u razvoj naših talenata unutar tima te izgradnju snažnih partnerstava s našim klijentima i dobavljačima. Fokusirat ćemo se na kvalitetu, inovacije i poboljšanje korisničkog iskustva kako bismo ostvarili naše vizije i postali uspješna, dugoročno održiva tvrtka. Uzbudljiva je to vizija koja nas motivira da svakodnevno radimo na ostvarenju naših ciljeva.

Nobula NextGen EU
adresa

ZICER, Avenija Dubrovnik 15, paviljon 12

telefon

+385 98 877 827