Promo video- Zašto ga treba imati svaki startup?

Nakon godina rada i truda, napokon smo stavili cijelu bit u samo jednu minutu – naš najnoviji promo video za aplikaciju Nobula Case Creator. Svaka ozbiljna kompanija pa i startup u usponu treba imati promo video. To je investicija koja uvelike može pomoći. Od prezentacije usluge, angažmana, stvaranja imidža pa do u konačnici povećanja prodaje, razlozi su jasni. Kako bi približili aplikaciju širem broju klijenat i povećali vidljivost, odlučili smo se za kratki animirani film. I vjerujemo da će se to rješenje pokazati uspješnim..

Što želimo postići ovim videom?

  • Brzo prenošenje poruke: Želimo da u kratkom vremenu, uspješno opišemo što Nobula Case Creator može učiniti za njih.
  • Educiranje korisnika i klijenata: Naša aplikacija olakšava rad u farmaceutskoj industriji i zdravstvu. A ima li boljeg objašnjenja od kratkog crtanog filma?
  • Povećanje prepoznatljivosti: Cilj nam je postati prepoznatljivi u industriji.
  • Povezivanje: Kako i kod svakog proizvoda, želimo da korisnici osjete povezanost. Također i da razumiju kako im  Nobula Case Creator može pomoći u njihovim svakodnevnim izazovima.
  • Efikasnost prezentacije: Video je idealan alat za predstavljanje na sastanku jer jasno prikazuje priču i ostavlja snažniji utisak.

Kroz simpatični animirani film, otkrijte zašto je baš Nobula Case Creator idealan alat u farmaceutskoj industriji i zdravstvu.

Saznajte koje probleme rješava i kako ga koristiti kako biste optimizirali svoj posao i procese. Budite spremni na promjene – Nobula Case Creator je ovdje da transformira način na koji radite. Privucite pažnju. prenesite ključne poruke te postignite aktivno sudjelovanje, raspravu, svjesnost o brendu i detaljnu statistiku — sve u jednoj aplikaciji.

 

Nobula NextGen EU
adresa

ZICER, Avenija Dubrovnik 15, paviljon 12

telefon

+385 98 877 827