Simpozij ‘Inovativne metode učenja’

Početak prosinca obilježen je velikim koracima u području inovacija za tim Nobula Case Creator. Ovaj puta, imali smo iznimnu priliku podijeliti svoju strast prema modernom obrazovanju s predanim stručnjacima i studentima Medicinskog fakulteta u Rijeci. U ponedjeljak, 4. prosinca, održan je simpozij o medicinskoj edukaciji pod nazivom “Inovativne metode učenja”.

Simpozij je ima prigodnu temu kako bi se istaknuo pionirski rad Medicinskog fakulteta u Rijeci. Naime, fakultet je prvi u Republici Hrvatskoj koji je u nastavni proces i izvannastavne aktivnosti uveo Nobula Case Creator, označavajući tako početak nove ere u medicinskom obrazovanju. Ovo nije samo priznanje našem timu, već i potvrda da smo na pravom putu u stvaranju alata koji značajno doprinosi učinkovitijoj edukaciji.

Prvi dio simpozija bio je posvećen edukativnim predavanjima i praktičnim primjerima inovativnih pristupa u primjeni Nobula Case Creatora u medicinskoj edukaciji. Fokus je bio na perspektivama nastavnika i studenata. Sudionici su imali priliku dublje se upoznati s funkcionalnostima aplikacije, što je predstavljeno u drugom dijelu simpozija.

U drugom dijelu simpozija održane su edukativne i kreativne radionice o metodologiji učenja temeljenoj na analizi slučaja. Polaznici su imali priliku doživjeti primjere primjene ove metode u svakodnevnoj praksi. Pri tome, istražujući mogućnosti stvaranja analiza slučaja i problemskih zadataka pomoću Nobula Case Creatora.

Nakon uspješnog simpozija, želimo izraziti veliku zahvalnost Medicinskom fakultetu u Rijeci na pruženoj prilici za suradnju. Radujemo se daljnjem partnerstvu i zajedničkom doprinosu inovacijama u medicinskom obrazovanju. Dijelić atmosfere pogledajte na fotografijama:

Nobula NextGen EU
adresa

ZICER, Avenija Dubrovnik 15, paviljon 12

telefon

+385 98 877 827