E-poster: Interaktivno iskustvo na događanju

Nobulu smo odlučili nadograditi razvijanjem još jedne aplikacije. E-poster je elektronička verzija tradicionalnih ploča koje se prikazuju na ekranima monitora. U Nobuli je „cloud based“ i dostupan na bilo kojem uređaju!

Zašto odabrati e-poster?

Praktičnost: Sva istraživanja i informacije dostupna su vam na dohvat ruke bez obzira na to gdje se nalazite.

Prilagodljivost: E-posteri omogućavaju veću prilagodljivost u dizajnu i sadržaju, jer ne postoje ograničenja u vezi s veličinom ili formatom kao kod papirnatih postera. Također, mogu se lako prilagoditi različitim ciljnim grupama ili promjejivim marketinškim strategijama.

Jednostavnost: Poboljšane mogućnosti pretrage olakšavaju pronalaženje postera po imenu, autoru ili ključnim riječima, osiguravajući pristup sadržaju koji je najrelevantniji za vaše interese.

Integracija: Aplikacija se lako implementira s integrira s postojećim stranicama kongresa, omogućavajući organizatorima da bez napora uključe interaktivne sesije s posterima u svoje događaje.

Lako ažuriranje: Promjene u sadržaju ili dizajnu mogu se lako primijeniti i distribuirati. A nema potrebe za ponovnim tiskanjem ili ručnim izmjenama.

Široki doseg: Budući da je sve online, e-poster može lako dosegnuti širu publiku.

Navedeno rezultira povećanim angažmanom i transformacijom statične prezentacije postera u dinamična, interaktivna iskustva koja privlače publiku i potiču značajne rasprave.

Gdje je dostupan e-poster?

Bez obzira koristite li pametni telefon, tablet, prijenosno računalo ili stolno računalo, e-poster pruža dosljedno i korisnički „prijateljsko“ iskustvo na svim uređajima.

Nobula NextGen EU
adresa

ZICER, Avenija Dubrovnik 15, paviljon 12

telefon

+385 98 877 827