Nobula Case Creator u nastavi

U današnjem dobu brzog tehnološkog napretka, važno je biti u korak s vremenom, između ostalog i u području medicinskog obrazovanja. Nastava je ključni element u formiranju budućih zdravstvenih radnika, stoga je važno pronaći inovativne i zanimljive metode kako bi se studentima omogućilo bolje usvajanje znanja.

Upravo iz tog razloga, razvili smo aplikaciju Nobula Case Creator, temeljenu na učenju putem studija slučaja. Ova aplikacija pruža različite mogućnosti primjene, a izdvajamo četiri načina kako ju koristiti u obrazovanju.

Nastava uživo

Prvo, omogućuje nastavnicima provođenje nastave uživo gdje studenti, koristeći svoje mobilne uređaje, aktivno sudjeluju u procesu učenja. Ova interaktivna metoda potiče angažman studenata i olakšava im razumijevanje kompleksnih medicinskih slučajeva.

Virtualno i hibridno

Nadalje, Nobula Case Creator se može koristiti u virtualnoj i hibridnoj nastavi, prilagođavajući se potrebama suvremenog obrazovanja. Virtualni format omogućuje pristup učenju iz udobnosti vlastitog doma, dok hibridna nastava kombinira prednosti virtualnog i klasičnog učenja.

Klinička nastava

Aplikacije je koristan alat i u kliničkoj nastavi. Kada je potrebno educirati studente o specifičnom kliničkom slučaju koji trenutno nije prisutan na odjelu, ova aplikacija pruža simulirano iskustvo koje pomaže studentima u stjecanju relevantnih vještina i znanja.

LMS sustav

Naposljetku, aplikacija podržava učenje na zahtjev putem različitih sustava za upravljanje učenjem (LMS). To omogućuje studentima pristup materijalima i studijama slučaja u bilo koje vrijeme i s bilo kojeg mjesta, prilagođavajući se njihovim individualnim potrebama i rasporedu.

Nobula NextGen EU
adresa

ZICER, Avenija Dubrovnik 15, paviljon 12

telefon

+385 98 877 827