Kako povećati vidljivost startup-a?

Nobula se na kratko preselila u Split sudjelujući na događaju Startup Europe Regatta koji okuplja niz startupova, mentora i investitora. Ovaki događaji iznimna su prilika za mlade kompanije iz više razloga. U nastavku donosimo, neke od njih:

  • Networking

Prije svega, tu je networking, odnosno umrežavanje. Naime, događaji poput ovog omogućavaju startupima da uspostave vrijedne kontakte unutar industrije. Susreti s investitorima, potencijalnim partnerima i stručnjacima često rezultiraju mentorstvom, investicijama i savjetima, što je od iznimnog značaja za razvoj.

  • Povratne informacije

Isto tako, startupi imaju prilike testirati svoje proizvode ili usluge u stvarnom okruženju. Povratne informacije od publike i konkurencije pomažu u poboljšanju i prilagodbi ponuda, čime se povećava šansa za uspjeh.

  • Vidljivost

Prisustvovanjem na događanjima, startup stvara vidljivost i gradi ugled. To može privući medije, klijente i dodatne investitore.

  • Učenje

Startup događanja prilika su i za učenje. Kroz razmjenu raznih iskustava, poduzetnici mogu proširiti svoje znanje o različitim aspektima poslovanja.

  • Motivacija

U konačnici, ovakvi događaji za startup predstavljaju motivaciju za dalje. Dobar feedback i povezivanje podižu vjeru u vlastiti potencijal.

U zaključku, eventi sa startupima nude izuzetne prilike za povezivanje, učenje, izlaganje i razvoj, čineći ih ključnim elementom za uspješan put ovih poduzetnika prema ostvarenju njihovih ciljeva i uspjehu na tržištu.

Nobula NextGen EU
adresa

ZICER, Avenija Dubrovnik 15, paviljon 12

telefon

+385 98 877 827