Nobula Case Creator: 5 načina korištenja

U današnjem svijetu, edukacija je ključna za osobni i profesionalni razvoj. Međutim, zbog prastarih metoda učenja, suočavamo se s brojnim izazovima koji često dovode do lošeg angažmana, neizvjesnih ishoda učenja i upitnih rezultata ulaganja. Sve ovo, problemi su koje zahvaljujući spoju inovacije i interakcije, otklanja Nobula Case Creator.

Ovo je pet načina na koje možete koristiti aplikaciju:

1. “Rep triggered email” – jednostavan i brz način za analizu cijele baze podataka, bilo da se radi o informacijama o županijama, gradovima ili pojedincima. Usporedite ovu funkcionalnost s informacijskim sustavima (IMS) i odmah će vam postati jasno koliko je ovaj alat napredan i koristan za optimizaciju edukacija.

2. LMS sustav – još jedan način korištenja “na zahtjev”. Ovo je savršeno rješenje za one koji žele prilagoditi svoje potrebe i brzo pristupiti relevantnim materijalima.

3. Live webinar – Interaktivna edukacija rezultat je webinara s Nobula Case Creatorom. Predavač moderira, dok sudionici samostalno ili u grupama prolaze kroz slučajeve putem aplikacije. Ova forma učenja osigurava angažman i aktivno sudjelovanje svakog polaznika.

4. Live događanja – Bilo da se radi o okruglim stolovima ili kongresima. Sve što vam treba je QR kod koji sudionici skeniraju svojim mobilnim uređajima. Tim je olakšano povezivanje i komunikacija tijekom događanja.

5. Live događanja s velikim ekranima – s ovim smo započeli našu priču s Nobulom i još uvijek uključuje komponentu timskog rada, s 5-6 sudionika koji zajedno rješavaju slučaj. Timski rad potiče bolje učenje, razmjenu iskustava i često predstavlja multidisciplinarni pristup. A rezultat je uspješna edukacija. Grupa sudionika može raditi zajedno na istom slučaju ili različitim slučajevima, uz mogućnost sinkroniziranog ili asinkronog rada. Moderator može ili ne mora biti prisutan, a jedino ograničenje je mašta.

Ono što je posebno uzbudljivo jest da se sve ovo može postići s alatima koje već koristite svakodnevno.

Nobula NextGen EU
adresa

ZICER, Avenija Dubrovnik 15, paviljon 12

telefon

+385 98 877 827