Mobilna verzija Nobula Case Creatora

S ciljem da Nobula Case Creator dovedemo do mogućnosti šire primjene, s veseljem najavljujemo da je mobilna verzija aplikacije u testnoj fazi. Ako pogledate oko sebe, sigurno primjećujete da većina osoba koristi mobitel, kako u poslovne, tako u privatne svrhe. Ovaj mali uređaj postao je neizostavno sredstvo komunikacije, razmjene informacija, ali i edukacije.

Koje benefite očekujemo od mobilne verzije?

  • Dostupnost na širokom spektru uređaja: Mobilna verzija omogućava korisnicima da pristupe aplikaciji putem mobilnih telefona, što povećava dostupnost i omogućava korisnicima da aplikaciju koriste kad god im je potrebna, bez obzira na uređaj.
  • Konkurentska prednost: Činjenica je da postoji čitav spektar mobilnih verzija raznih aplikacija, a ovim potezom Nobula Case Creator, kao mladi startup, ostaje konkurentna.
  • Bolje korisničko iskustvo: Mobilna verzija pruža prilagođeno korisničko iskustvo na manjim ekranima, što doprinosi poboljšanju zadovoljstva korisnika i lojalnosti prema aplikaciji.
  • Veća korisnička baza: Mobilna verzija omogućava privlačenje većeg broj korisnika jer mobilni uređaji često imaju širu publiku nego računala. Time se dobiva na širenju korisničke baze i povećanju popularnosti aplikacije.
  • Analitika i praćenje: Nobula Case Creator već ima poprilično razvijenu analitiku. A uskoro će to biti moguće i u mobilnoj verziji! Najveća prednost je to što se može pratiti uživo i time dobivate vrijedan feedback u stvarnom vremenu.

Što nam omogućava mobilna verzija Nobula Case Creatora?

Prije svega- praktičnost! Bez obzira jeste li na okruglom stolu u Domu zdravlja ili sudjelujete na simpoziju na kongresu, jednostavno možete podijeliti link ili QR kod s ostalim sudionicima. Ako organizirate webinar putem MS Teamsa ili ZOOM-a, opet samo trebate podijeliti link. Štoviše, možete koristiti ovaj alat u kombinaciji s rep triggered mailom, Learning Management Systemom (LMS), ili čak WhatAppom – nema ograničenja.

Nobula NextGen EU
adresa

ZICER, Avenija Dubrovnik 15, paviljon 12

telefon

+385 98 877 827