Zašto odabrati hibridni event?

Potrudili ste se pronaći ekskluzivnu lokaciju za nadolazeći događaj, pronašli ste vrhunske predavače i angažirali iskusni event tim. Čini se da sve teče glatko, ali reakcije pozvanih sudionika dolaze kao hladan tuš. Neki Vam odgovaraju kako im je lokacija eventa predaleko, a dio njih kako baš ne može doći taj dan.

Uspjeh eventa postaje upitan.

Zato, umjesto isključivo live događanja, radije odaberite hibridni event.

Zahvaljujući razvoju tehnologije, eventi već godinama ne moraju biti isključivo u verziji uživo. Doduše, hibridni eventi kod brojnih kompanija su se popularizirali tek u doba pandemije, no činjenica je da je takav tip događanja-budućnost. Hibridni event se može odvijati na više lokacija zajedno s virtualnom publikom, podrazumijeva kombinaciju snimljenog sadržaja i prezentaciju uživo, kao i odvojene mogućnosti umrežavanja za sudionike.

Hibridni eventi nude niz prednosti jer privlače sudionike koji žele prisustvovati virtualno ili fizički. Primjerice, ako neki sudionik ne mogu doći na prvi dan događanja, isti može pogledati/poslušati u online verziji.

Razlozi zašto odabrati baš hibridni event:

  • Fleksibilnost
  • Niži troškovi organizacije
  • Veći angažman
  • Analitika
  • Dostupnost
  • Umrežavanje

Hibridni event je izuzetan odabir jer daje više mogućnosti bez žrtvovanja komfora. I da ne zaboravimo: Za tvrtke koje se žele istaknuti u moru događanja, Nobula Event platforma nezaobilazan je alat.

Nobula NextGen EU
adresa

ZICER, Avenija Dubrovnik 15, paviljon 12

telefon

+385 98 877 827