Tehnologija u procesima učenja

U današnjem svijetu, tehnologija se konstantno razvija i mijenja naše živote na niz načina. Kada govorimo o tehnološkom napretku, učenje ne bi smjelo biti iznimka. Kako bi bilo učinkovitije i u skladu s potrebama modernog društva, obrazovanje treba pratiti razvoj tehnologije. Upravo, integracija tehnologije u proces učenja može potaknuti motivaciju, zainteresiranost i interakciju učenika. U konačnici, navedeno dovodi do boljih rezultata.

Učenje uz tehnologiju omogućava pristup obrazovnim materijalima u bilom kojem trenutku i bilo gdje. Također, može biti personalizirano i prilagođeno individualnim potrebama i stilovima učenja. U konačnici, učenje uz tehnologiju može pomoći u stvaranju tehnološki pismenih pojedinaca. Upravo je to bila jedna motivacija našeg tima za stvaranje aplikacije Nobula Case Creator.

Naš cilj je jasan: revolucionirati edukaciju pružajući praktičan i učinkovit pristup učenju.

Učenje temeljeno na slučajevima (CBL) je globalno priznata metoda, a Nobula Case Creator se oslanja na ovaj pristup nudeći napredne funkcionalnosti.

CBL nije novost kada govorimo o medicinskom obrazovanju, ali inovativna aplikacija koja ide u korak s napretkom tehnologije, jest! Nobula Case Creator alat je koji mogu savladati svi. Kako bismo dodatno pojednostavili proces upoznavanja s aplikacijom, napravili smo tutoriale za pomoć korisnicima.

Nobula NextGen EU
adresa

ZICER, Avenija Dubrovnik 15, paviljon 12

telefon

+385 98 877 827